Várandósság és szülés - nőgyógyász pszichológus szemmel

Az új élet létrejötte, a várandósság, születés minden élőlény fennmaradásának feltétele, ami egyben a faj fennmaradását, az élet folyamatosságát biztosítja. A születés az életet továbbadó élet. Az egyed az élet adásával lép túl a halálon, az élet adta szűk határokon...

Részletek

Újrakezdés - élvezettel - Szex szülés után

A nőből és a férfiből hirtelen anya és apa lesz. Ilyenkor általában veszít fontosságából a szexuális élet. Az alábbiakból megtudhatjuk, mit tehetnek a párok annak érdekében, hogy ez ne következzen be, s vajon miért éppen a szülés jó alkalom arra, hogy a szerelmi élet izgatóbbá váljék?

Részletek

Élvezetes szülés - akár orgazmussal?

Elizabeth Davis és Debra Pascali-Bonaro kötetéből kiderül, a nők hogyan szerezhetik vissza tudatosan a szülés erőteljes és bensőséges élményét - s fedezhetik fel benne akár az eksztatikus gyönyör érzését is. Gondolatébresztő és gyakorlati tanácsokkal teli kézikönyvükben megmutatják, a leendő anyák hogyan lelhetik leginkább örömüket a szülésben, a várandósság alatti megfelelő gondoskodástól kezdve a megfelelő helyszín és társak kiválasztásán át egészen a szülésre való testi-lelki ráhangolódásig. A könyvet izgalmas és megindító szüléstörténetek teszik teljessé.

Részletek

Milyen a szexuális önbecsülésed? - Teszteld magad!

Mit érsz, ha a szexről van szó? Sokra tartod magad? Vagy épp semmi önbizalmad a szexben? Fejleszd szexuális önbecsülésedet, hiszen egészségedre, de még házimunkákhoz való hajlandóságodra is hatással van! Teszteld, hogy állsz a szexuális önbecsüléssel, és olvasd el, mit mond a pszichológus arról, hogyan javíthatod önbecsülésedet!

Részletek

Kapcsolat

Own Zone Fitness
3300 Eger, Rottenstein u.3.

Mobil: +36-30-5369261
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Skype: intimtornaeger
Honlap: www.intimtornaeger.hu

Közösségi oldalak

Partnereink