Kriston Andreáról

A Femina lapban írták róla
Kriston Andrea a Kriston Intim Torna módszer kidolgozójaként vált  közismertté, amit nemcsak itthon, de a világon egyre több helyen is tanítanak. Öntörvényű ember, aki mindig olyan utakat keres, amin más még nem járt. Tréningeket tart, oktat, rengeteg dologgal foglalkozik, emellett háztartást vezet és nem mellékesen két gyermek édesanyja.

Érdemes tudni a KIT- ről!

  • A KIT speciális egészségvédő programja és személyre szabott gyakorlatai, a hivatalosan képzett tréner által közvetítve - azonos eredményességet garantál.
  • A módszert hivatalosan nem tanítják ma egyik egészségügyi intézményben sem (a gyógytornász szakokat beleértve, ahol az oktatási programokban és tankönyvekben minimális információk találhatóak a témáról).
  • A Kriston Intim Torna módszert kiképzés nélkül alkalmazók - az érintett rászorulók jóhiszeműségét kihasználva - komoly egészségrontást okozhatnak.
  • A Kriston Intim Torna Trénerek társasága szakmai felelősséget vállal és egységes színvonalat biztosít a módszer elsajátítására. A végzett trénerek rendszeres továbbképzésben vesznek részt, nevüket megtalálod a www.intimtorna.hu oldalon, az ajánlott trénerek listáján.
  • A program a Magyar Nőorvos Társaság Nőgyógyászat-urológia Szekciójának szakmai támogatásával működik.

Ellenjavallatok

Várandósan, ha a méh megkeményedését érzed

Amikor már megnyugodott a méhed, és már nem húzódik össze a simaizom, nyugodtan tréningezhetsz. Ezt a méhtevékenységet nem a torna váltja ki, ellenben az remek tapasztalat, hogy akik jóval a szülés előtt érzik a korai méhösszehúzódásokat, azoknál ez az esemény megszűnik vagy jelentősen csökken.

Kapcsolat

Own Zone Fitness
3300 Eger, Rottenstein u.3.

Mobil: +36-30-5369261
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Skype: intimtornaeger
Honlap: www.intimtornaeger.hu

Közösségi oldalak

Partnereink