Kriston Andreáról

A Femina lapban írták róla
Kriston Andrea a Kriston Intim Torna módszer kidolgozójaként vált  közismertté, amit nemcsak itthon, de a világon egyre több helyen is tanítanak. Öntörvényű ember, aki mindig olyan utakat keres, amin más még nem járt. Tréningeket tart, oktat, rengeteg dologgal foglalkozik, emellett háztartást vezet és nem mellékesen két gyermek édesanyja.

Így ír magáról

A Kriston Intim Torna (KIT) kinőtt belőlem, mint egy virág. Olyan az útja, mint egy csónaknak a vízen. Ülök a csónakban a virággal, és visz a víz. Persze gyakran kell evezni is, de azt is élvezem. Tartom a virágot, hogy más is örülhessen neki.

Persze kellett hozzá az a kreativitásra ösztönző gyerekkor, amit a szüleim biztosítottak. Ezt követően Egerben Tanárképző Főiskolát végeztem testnevelés-biológia szakon, mellette a TF-en atlétika edzői, majd később tanári végzettséget szereztem. Egyik intézményben sem tanították a medencealapi izmok fontosságát, tréningjét. 1986-ban, amikor oktatni kezdtem Kazincbarcikán, akkor természetesen bukkant föl belőlem az a tudás, amit ma már KRISTON INTIM TORNA néven tanítok. A jelenleg tanított anyag velem együtt változott, és változik jelenleg is.

Szeretem, ahogy a hálás szemek visszajeleznek, amikor tanítványaim a változásokról beszámolnak, ahogy feltöltődve hazamennek.
1996-tól 10 éven át volt alternatív önrehabilitációs lehetőség a módszerem a Szent Rókus Kórház nőgyógyászat-urológia szakambulancián. Az országban először jött létre olyan team, amelyik teljes körű szolgáltatási palettát biztosított a nőknek(Dr. Demeter János, Dr. Nagy Lajos, Dr. Simon Zsolt). Másodszor választottak be a Magyar Nőorvos Társaság Nőgyógyászat-urológia Szekció vezetőségébe. Az orvosok részéről elismerést tapasztalok, mert a vizsgálóasztalon igazán kiderül, hogy milyen különbség van az edzett és a nem edzett gátizom között. Egyre több orvos ismeri föl a KIT módszer nagyszerűségét.

Örülök a munkámnak, de a legnagyobb örömöm mégis az, hogy megélhettem az anyaságot, két lányom születését, a változásaikat, amivel engem is folyton alakítanak – pont úgy, mint én a módszeremet.

A KIT módszert egyre több helyen tanítják a világon (Szlovákia, Románia, Ecuador, USA, Kanada, Csehország, Anglia, Franciaország, Írország, Németország, Ciprus, Málta).
 
Ilyennek ismertem meg

Egerben a Tanárképző Főiskolán volt szerencsém megismerni. Négy éven át csoporttársak voltunk és jó barátság szövődött köztünk. Szorgalmas, jó tanuló, jó sportoló, remek közösségi ember volt, vidám színfoltja a csoportnak.

Későbbi munkásságáról, amit a módszerén át ezrek felé közvetít, a legnagyobb tisztelettel és elismeréssel tudok nyilatkozni. Fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy minél többen tartsák meg, illetve nyerjék vissza egészségüket, tanuljanak meg felelősséget vállalni magukért.

Módszerét a mai napig folyamatosan fejleszti, amit mi trénerek az éves továbbképzései alkalmával elsajátíthatunk. Nagyon igényes magával szemben, de tőlünk is ezt várja el. Legkésőbb két évenként meg kell újítanunk a vizsgát, hogy biztosan egységes maradjon a módszere és mindig a legjobbat adjuk tovább. Hálás vagyok minden tanításáért, és hogy ismerhetem.

Kapcsolat

Own Zone Fitness
3300 Eger, Rottenstein u.3.

Mobil: +36-30-5369261
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Skype: intimtornaeger
Honlap: www.intimtornaeger.hu

Közösségi oldalak

Partnereink