Szakmai háttér

A Kriston Intim Torna® (KIT), Kriston Andrea 25 éven át fejlesztett, szakorvosok által támogatott, objektív mérésekkel alátámasztott, bizonyítottan hatékony, a világon egyedül álló módszere, mely az alhas egészségét szolgálja.

Eredményes

A tréning egyaránt eredményes nőknél, férfiaknál, gyerekeknél megelőzési és öngyógyító céllal. A tréning során elsajátított szokásáthangolás segítségével, valamint az elraktározódott negatív érzelmek feloldásával lehetővé válik a medencei szervek hatékony védelme és működésének javítása.
A Szent Rókus Kórházban végzett mérési adatok bizonyítják, hogy 10 héten belül átlagosan 132%-kal nő a záróizmok szorító ereje.

Személyre szabott

A tréningen minden jelentkező kérdőívet tölt ki annak érdekében, hogy a jelenlegi állapotáról tájékozódjon a tréner és annak pontos ismeretében, összeállíthassa a számára legoptimálisabb, személyre szabott egyéni programot, melyet a tréning végén minden résztvevő megkap. A kérdőíven szereplő adatokat a tréner bizalmasan kezeli, garanciát vállal arra, hogy az űrlap más személy kezébe nem jut.

Kapcsolat

Own Zone Fitness
3300 Eger, Rottenstein u.3.

Mobil: +36-30-5369261
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Skype: intimtornaeger
Honlap: www.intimtornaeger.hu

Közösségi oldalak

Partnereink