Eredményes

Tartalomjegyzék

A tréning egyaránt eredményes nőknél, férfiaknál, gyerekeknél megelőzési és öngyógyító céllal. A tréning során elsajátított szokásáthangolás segítségével, valamint az elraktározódott negatív érzelmek feloldásával lehetővé válik a medencei szervek hatékony védelme és működésének javítása.
A Szent Rókus Kórházban végzett mérési adatok bizonyítják, hogy 10 héten belül átlagosan 132%-kal nő a záróizmok szorító ereje.

Az adatok Kriston Andrea honlapjáról származnak.


 
Előtte
1931-ben született női tanítványom, aki 30 éve szenvedett vizelet inkontinenciával. Átesett 2 műtéten, melyek sikeresek voltak, de hatásuk csak rövid ideig tartott ki (amennyiben az érintettek a tüneteket kiváltó szokásaikat nem változtatják meg, ugyanúgy megjelenhetnek a problémák). A hölgy több mint 100 kg-os volt, és 2 mélyvénás trombózissal járt csoportba megtanulni a tornát az orvosa javaslatára, aki már nem akarta hármadszorra is megműteni. Bár a hölgy állította, hogy neki nem használt a torna, hiszen gyakorolta a vizelés megszakítását, és "szorítgatni" is szokott. Az orvos elmondta neki, hogy a KIT ettől teljesebb program, az általa végzettel össze nem hasonlítható.

A képen látható mérés a tréning előtt készült, orvosi vizsgálatot követően.
A kép baloldalán azért annyira kiugró a grafikon emelkedése, mert a néni rosszul végezte a mozgást. Miután kiiktattuk a helytelen hasi nyomásnövelést okozó mozdulatot, körülbelül 10 vízcm-es nyomást produkált átlagban, ami jelentősen gyenge izomra utal.  
 
Utána:
10 héten át tanulta a hölgy a tornát (heti 1 órában, a tanultakat napi rendszerességgel gyakorolva otthon) és a hozzátartozó szokásáthangoló programot.

Otthon rendszeresen tornázott. A III. fokú (legsúlyosabb) stressz inkontinenciája teljesen megszűnt. A létező legnagyobb inkontinencia betétet viselte, majd 10 hetes gyakorlás után megszűnt a problémája, és láthatóan megnőtt a hüvelyben mért záróképessége. Aznap a gép mérési maximumát elérte, és szorításával „kiakasztotta" a gépet, és látható a beállt plató, mert a gép nem tudott tovább mérni. A néni extra erőre tett szert, pedig csak ekkor kapták meg a tanítványaim az egyéni programjukat a hatékonyabb erőnövelés céljából.

A tanítványom nyugdíjas koráig tanítónő volt, és sok kellemetlenséget élt át a problémája miatt.

Kapcsolat

Own Zone Fitness
3300 Eger, Rottenstein u.3.

Mobil: +36-30-5369261
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Skype: intimtornaeger
Honlap: www.intimtornaeger.hu

Közösségi oldalak

Partnereink