M.Sné

M. Sné
Azért érkeztem a tréningre, hogy megerősítsem az izmaimat. Nagyon örülök, hogy biztos lehetek abban, hogy a gyakorlatokat sikerült precízen elsajátítanom és megkaptam a gyakorlatok pontos magyarázatát is. Ajánlom mindenkinek, aki erősíteni akarja az alsó izmait és valamilyen kötőszöveti problémával küzd.

Uné Gy.

Uné Gy.
Vizelettartási problémák miatt jöttem, és nem is gondoltam, hogy lelkileg ennyire meg fog érinteni a tréning. Önbizalmat kaptam, amire nem is számítottam. Mindenkinek ajánlom, mert erre mindenkinek szüksége van.

K.M.

K.M.
Már évekkel ezelőtt eltávolították a méhemet. Döbbenetes felismerés volt a tréningen, hogy mindez megelőzhető lett volna, ha tudtam volna, hogy az első tünetek idáig vezetnek.Eleinte a tájékozatlanság, később a szégyen miatt halasztottam a dolgot. Mindenkit arra biztatok, hogy addig végezze el a tanfolyamot, amíg nincs semmi tünete!

N.É.

N.É.
Óriási erőt adott a tréning. Segített szembenézni azokkal az akadályokkal, amiket évek óta a szőnyeg alá söpörtem. Végre kiálltam önmagamért és megoldódott az inkontinencia problémám is. Végezze el a tréninget, aki csak teheti! Ajánlom mindenkinek!

Kapcsolat

Own Zone Fitness
3300 Eger, Rottenstein u.3.

Mobil: +36-30-5369261
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Skype: intimtornaeger
Honlap: www.intimtornaeger.hu

Közösségi oldalak

Partnereink